Öka registrering och engagemang med livechatt

I en post-COVID-värld har registreringen av privata och fristående skolor förändrats. Medan vissa skolor är tillbaka på rätt spår, kämpar många i år för att nå siffror som är nödvändiga för att upprätthålla program och fakultet. Baserat på vår egen erfarenhet på SchoolAdvice har livechatt varit det bästa verktyget för att driva engagemang och växa vår verksamhet. Den här bloggen erbjuder privata och fristående skolor några strategier för att implementera livechatt för sina skolor. ​Om du vill ansluta för att lära dig mer, schemalägg en gratis 30 minuters konsultation.

Några viktiga fördelar med att implementera livechatt

ETT - SUPPORT i REALTIDS:

Livechatt gör att besökare på skolans webbplats kan få omedelbar hjälp och stöd. Det ger en omedelbar koppling mellan skolan och dess publik, vilket möjliggör snabba svar på förfrågningar, problem eller problem. Detta stöd i realtid ökar elevernas/föräldrarnas tillfredsställelse och engagemang.

TVÅ – FÖRBÄTTRAD KOMMUNIKATION:

Livechatt underlättar sömlös kommunikation mellan blivande elever, nuvarande elever, föräldrar och skolpersonal. Det möjliggör direkt interaktion, vilket gör det möjligt för individer att ställa frågor, söka vägledning eller begära information utan behov av telefonsamtal eller e-post. Detta förbättrar kommunikationseffektiviteten och hjälper till att bygga starkare relationer.

TRE – PERSONLIG HJÄLP:

Livechatt möjliggör personlig assistans skräddarsydd efter individuella behov. Skolrepresentanter kan ha en-till-en-samtal, förstå specifika krav och ge anpassad vägledning eller stöd. Detta personliga tillvägagångssätt kan leda till högre nivåer av tillfredsställelse, bygger förtroende för skolan och en bättre övergripande upplevelse för webbplatsbesökare.

FYRA – ÖKAD TILLGÄNGLIGHET:

Livechatt tillhandahåller ett bekvämt och tillgängligt kommunikationsmedel för webbplatsbesökare. Människor kan nå ut till skolans personal var som helst, när som helst, så länge de har en internetuppkoppling. Denna inkludering säkerställer att individer med olika scheman, tidszoner eller tillgänglighetsbehov enkelt kan komma i kontakt med skolan.

FEM – EFFEKTIV PROBLEMSLÖSNING:

Med livechatt kan problem och problem lösas snabbt. Skolpersonalen kan ge steg-för-steg-instruktioner, felsökningsvägledning eller relevanta resurser i realtid, vilket minimerar förseningar och frustrationer. Denna effektivitet vid problemlösning kan förbättra kundnöjdheten och förhindra att potentiella problem eskalerar.

SIX - ANALYTIK OCH INSIKT:

Många livechattplattformar erbjuder analys- och rapporteringsfunktioner. Dessa verktyg kan ge värdefulla insikter om webbplatsbesökarnas beteende, vanliga frågor, populära ämnen och andra mätvärden. Skolor kan utnyttja denna information för att identifiera trender, förbättra sina tjänster, optimera webbplatsinnehåll och förbättra den övergripande användarupplevelsen.

SJU – KOSTNADSEFFEKTIV LÖSNING:

Livechatt kan vara en kostnadseffektiv kommunikationslösning för skolor. Det minskar behovet av omfattande telefonsupport eller extra personal, eftersom representanter kan hantera flera chattkonversationer samtidigt. Denna effektivitet hjälper till att hantera resurser effektivt och kan resultera i kostnadsbesparingar för skolan

Alternativ och implementering

ETT - ANSÖKAN FÖR SKOLA:

Det finns många livechattapplikationer tillgängliga idag. Vissa är gratis att installera men de flesta kommer till en månadskostnad. Om skolan har en dedikerad intern webbansvarig eller webbtjänstleverantör kan det vara ganska enkelt att installera. Att vara värd för sin egen livechatt innebär att personalen måste vara tillgänglig dygnet runt för att svara. Och för skolor som lockar internationella familjer kan språket vara ett problem. För många skolor är detta kanske inte en praktisk eller fungerande lösning. 

TVÅ – LIVECHATTTJÄNSTLEVERANTÖRER (LIVEADMINISTRATIONER):

Live administratörer, en SchoolAdvice Partner, tillhandahåller 24/7 personliga livechattlösningar för ett stort antal företag, skolor och universitet. Detta kan vara den idealiska lösningen för skolor som letar efter alla fördelar med livechatt utan att behöva ägna personal och ytterligare resurser. Live Admins är tillgängligt 24/7 på flera språk och kan vara en kostnadseffektiv kommunikationslösning för skolor. Klicka här för att begära en 30 dagars gratis provperiod.

Läs mer

Nyheter från vår blogg

Studenter i Quebec undersöker alternativen för årskurs 12

Studenter i Quebec undersöker alternativen för årskurs 12

Nya språklagsreformer i Quebec, känd som Bill 96 (lag 14), har genomförts för att skydda det franska språket. Dessa reformer medför nya restriktioner och förändringar i läroplanen för engelskspråkiga CEGEPs. Noterbart kommer inskrivningen av engelska CEGEP-studenter att begränsas till högst 17.5% av hela CEGEP-nätverket. Från och med 2024 kommer engelska CEGEP-studenter att behöva ta fem kurser i franska. Studenter med ett Certificate of Eligibility (COE) har möjlighet att ta alla fem poäng som franska som andraspråkskurser eller blanda vanliga kurser i franska. Å andra sidan måste elever utan COE välja en kombination av franska som andraspråk och vanliga lektioner i franska. Dessutom måste studenter utan COE klara ett prov i franska som heter Épreuves uniformes en langue d'enseignement et littérature (ÉULEL) för att ta examen, ett krav som även gäller för franska CEGEP-studenter.

Välja en antagningskonsult – Topp 10 tips.

Välja en antagningskonsult – Topp 10 tips.

Att välja rätt skola kan vara en överväldigande och utmanande uppgift. Med så många tillgängliga alternativ kan det vara svårt att avgöra vilken skola som passar dig bäst. Det är här en antagningskonsult kan vara ovärderlig. I den här bloggen lyfter vi fram de stora fördelarna med att använda en antagningskonsult och de viktigaste funktionerna att leta efter när du väljer en antagningskonsult.

Undervisning i Kanada, A Guide for International Educators

Undervisning i Kanada, A Guide for International Educators

Om du är en internationell pedagog som vill undervisa i Kanada, finns det några saker du behöver veta innan du flyttar. Kanada är känt för sitt utmärkta utbildningssystem, och många internationella lärare dras till landet på grund av den höga livskvaliteten och de möjligheter som finns för dem. Här är några tips och råd som hjälper dig att förbereda dig för undervisning i Kanada.

0 Kommentarer

Skicka in en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

376 Victoria Avenue #200
Westmount, QC Kanada, H3Z 1C3

  • [e-postskyddad]
  • 438.300.6190 | 866.300.9181
  • WhatsApp | Telegram +1.514.970.8682
Sekretesspolicy
Cookie policy
Regler och villkor
Green Hosting Badge