Skolalternativ för medborgare i Hong Kong som flyttar till Kanada

Den kanadensiska regeringen har antagit nya åtgärder för att stödja Hongkongs medborgare i deras ansträngningar att komma in i Kanada för att arbeta eller studera. Kanada, erkänt för sitt utbildningssystem både offentligt och privat, har länge varit en ledande destination för internationella studenter. Det förändrade politiska klimatet i Hongkong driver många att söka nya möjligheter för sina familjer.

Följande information släpptes den 10 november 2020 och finns på Canadas regerings webbplats På den här länken

Nya vägar för ungdomar i Hong Kong

Erkännande av de talanger och färdigheter som många studenter och akademiker i Hongkong kan ta med sig Kanadas ekonomi och arbetskraft, Immigration, Refugees and Citizenship Canada tillkännager ett nytt initiativ för att tillåta behöriga Hongkongbor i Kanada eller utomlands med nyligen avslutade eftergymnasiala studier att söka ett öppet arbetstillstånd som kan gälla i upp till tre år.

Att få ett öppet arbetstillstånd gör det möjligt för invånare i Hongkong, särskilt unga, att komma till eller stanna i Kanada och få värdefull anställningserfarenhet. För att följa denna erfarenhet skapas en ny väg till permanent bosatt status för invånare i Hong Kong som uppfyller specifika behörighetskriterier. Denna nya väg kommer att finnas tillgänglig 2021, och kriterierna inkluderar lägsta språk- och utbildningsnivåer och 1 års arbetserfarenhet i Kanada.

Regeringen kommer också att påskynda ansökningar om studietillstånd för dem som vill studera i Kanada. Det har redan skett en ökning av ansökningar om studietillstånd från invånare i Hongkong 2020, och Kanada kommer att fortsätta att främja denna möjlighet. Minister Mendicino tillkännagav att när deras studier är färdiga kommer dessa studenter att ha en ny väg till permanent uppehållstillstånd.

SchoolAdvice, en ledande inom utbildning i Kanada, är här för att hjälpa familjer i Hong Kong som söker bäst lämpade privata skolor för sina barn. Vår omfattande erfarenhet av att arbeta med Canadas Independent School Network är tillgänglig för dem som betraktar Kanada som en ny bostad eller studiemål. Vi inbjuder dig att kontakta oss för en gratis online-konsultation för att lära dig mer.

Hong Kong studenter

Kom i kontakt!

14 + 9 =

376 Victoria Avenue #200
Westmount, QC Kanada, H3Z 1C3

  • [e-postskyddad]
  • 438.300.6190 | 866.300.9181
  • WhatsApp | Telegram +1.514.970.8682
Sekretesspolicy
Cookiepolicy
Regler och villkor
Green Hosting Badge