av Katie Nicol | SchoolAdvice Digital | [e-postskyddad]

Marknadsstrategier för skolor


Varför är marknadsföring av din skola viktig?

Som skola har du något gemensamt med familjerna som besöker SchoolAdvice.net. Ni båda vill ha det bästa för eleverna. Du vet att din skola har mycket att erbjuda men det kan vara svårt att kommunicera det meddelandet effektivt och effektivt. Det är därför som effektiv marknadsföring av din skola är så viktigt. 

Marknadsföring av din skola hjälper till att hantera vem du är som en skola, hur du uppfattas av andra och hjälper till att ta hand om skolans rykte. Effektiv marknadsföringsstrategier hjälper din målgrupp att bättre förstå vad som är involverat i skolans dagliga processer. Att skapa enkel medvetenhet genom marknadsföring kommer utan tvekan att hjälpa din skola att förbättra sitt rykte, uppfattning och skapa en känsla av entusiasm för det bredare samhället.

De anslutningar som kan göras genom denna känsla av entusiasm är hur din skola lyckas locka och engagera dina ideala familjer och elever. Dessa familjer, din målgrupp, söker efter sin perfekta passform. Därför är nyckeln till att marknadsföra din skola fokus. Du vill tydligt skilja din skola från de andra möjliga alternativen. Hur kan din skola göra detta effektivt?

Hur du effektivt marknadsför din skola

Dina skolor marknadsförs nu till en annan generation: tusenåriga föräldrar. Stereotypiskt har föräldrar till denna generation höga förväntningar, korta uppmärksamhetsspänn och mycket stramare budgetar. Mer än något annat är de mycket beroende av internet, deras telefoner och sociala medier för att få information de söker och för att hjälpa dem att fatta beslut. 

Därför din skolans marknadsföringsstrategi för tusenårsföräldrar måste vara annorlunda än traditionella sätt att marknadsföra för skolor. Din skola måste absolut kunna nå dessa föräldrar där de är. För att marknadsföringen ska bli framgångsrik för din skola måste du vara där din publik är och du måste kunna sticka ut. 

Därför är det viktigt för din skolans marknadsföringsstrategi att ta reda på var din målgrupp spenderar sin tid och var de söker information. Det är därför som använder digitala marknadsföringsstrategier för din skola är det snabbaste, mest kostnadseffektiva och mätbara sättet att öka skolans elever. 

Tips för digital marknadsföringstrategi!

Number One

Number One

Begränsa utskriftsreklam


En stor del av marknadsföringen är lagen om utbud och efterfrågan. I marknadsföringsbranschen, om människor uppfattar en produkt som mycket önskad och inte nödvändigtvis lätt att få fram av majoriteten av befolkningen, kommer de att vilja ha den ännu mer. Därför kommer inte skolan att engagera sig i samhället så länge din skola som andra uppsökande ansträngningar att undvika tryckreklam, som är både kostsam och inte miljövänlig. 

En fördel med att hålla din marknadsföring i det digitala utrymmet är den med omedelbara omvandlingar. 

SchoolAdvice har förmågan att effektivt hjälpa din skola att skapa dessa omedelbara omvandlingar eftersom vi redan har uppmärksamheten från publiken du söker. 

Prata med en SchoolAdvice-konsult idag För att se hur vi kan hjälpa din skola att implementera en effektiv och kostnadseffektiv strategi för digital marknadsföring!

Nummer två

Nummer två

Konsekvent bloggning


 

Ofta förbises på grund av hur mycket tid som krävs för att investera i det, att ha en blogg är avgörande. Varje skola bör ha en pågående, konsekvent blogg för att hålla samhället uppdaterat och intresserat av händelserna i din skola. Att ha en konsekvent blogg kommer att förbättra din rankning i sökmotorer som Google. Bara genom att ha en blogg kommer dina skolor att öka antalet familjer i din inresa-tratt. Slutligen, förutom att få den uppmärksamhet som din skola vill och förtjänar, hjälper bloggar din skola att skapa en känsla av varumärkesmedvetenhet och förtroende. Kom ihåg att du nu är inriktad på tusentals föräldrar, de som hittar och litar på informationen de läser genom bloggar. 

Kolla in dessa skolbloggar för inspiration!

Mabin-skolan | Toronto, Ontario

Saint James School | Hagerstown, Maryland

Star Academy | Mississauga, Ontario

Havergal College | Toronto, Ontario

Nummer tre

Nummer tre

Sociala medier


Sociala medier bygger en nivå av förtroende och medvetenhet. Marknadsföring från munnen brukade vara för att föräldrar skulle fatta beslut. Även om det fortfarande är liknande, går dagens tusenåriga föräldrar direkt till sina sociala mediekonton och förlitar sig på svaren från deras bredare online-community innan de fattar några beslut. Ju mer din skola kan vara positivt involverad och engagerad i denna gemenskap, desto mer uppmärksamhet får du från familjer. Detta engagemang och engagemang kommer också att förbättra din skolas transparens. Öppenhet är så viktigt! Öppenhet är det som bygger förtroende för din publik. När din publik litar på dig blir det lättare och lättare att hålla dem engagerade. 

 

På SchoolAdvice förstår vi hur tidskrävande alla dessa marknadsföringsstrategier kan vara. Vi vet att studenter kommer först. Det är därför vi kan hjälpa din skola att effektivt utveckla och implementera digitala marknadsföringsstrategier som kommer att öka engagemanget och skapa omedelbara konverteringar. 

Kontakta oss idag.

Vi är här för att hjälpa!

11 + 6 =

Office

1001 Lenoir Ave, Suite B-111
Montreal, Quebec H4C 2Z6

timmar

MF: 9:00 - 17:00
SS: Efter avnämning

Ring oss

(888) 509-7202
(514) 350-3519

[et_bloom_inline optin_id="optin_2″]

Copyright © 2019 SchoolAdvice Inc. Drivs av våra partners, Sparrow Digital Inc.