Sammanför skolor och familjer

Drive Engagement & Enrollment

av Michael Hayes | VD SchoolAdvice Inc. | [e-postskyddad]

Skolråd – vår historia

Efter mer än 30 år av undervisning och administrativ erfarenhet inom offentlig och privat utbildning frågade vänner, familj och föräldrar mig ofta om skolor och program för deras barn. Jag skulle ge råd och ibland kontakta kollegor som arbetade på de skolor som jag hade rekommenderat för att ordna ett möte med familjen. I många fall skrev familjer in sina barn i skolan. Jag fick mycket positiv feedback från både familjerna och skolorna. När frekvensen av förfrågningar om råd ökade blev det uppenbart att det som hade börjat som bara hjälpsamma råd till mina kontakter utvecklades till en utbildningskonsultverksamhet. Så när jag närmade mig pensioneringen började jag en ny karriär med lanseringen SchoolAdvice Inc.

i 2015 SchoolAdvice Samarbetat med Sparrow Digital, en ledare inom webbnärvaro och digital marknadsföring. Med tillägget av Sparrow Digital, SchoolAdvice kan nu erbjuda sina skolkunder expertråd och service inom webbdesign, webbutveckling, digital marknadsföring, rekryteringskampanjer med mera.

2019 bildade SchoolAdvice ett nytt partnerskap med Chuck English of EnglishMarketingWorks.com att erbjuda skolor ett komplett utbud av marknadsföringstjänster.

I dag SchoolAdvice har vuxit till ett internationellt nätverk av pedagoger som arbetar med familjer, skolledarskap och pedagoger i en global miljö. Vi samråder med familjer som söker skolor för att möta sina barns behov. Vi bygger relationer med skolor och deras ledarteam för att lära oss mer så att vi kan ge bättre råd till våra familjekunder och tillhandahålla skoltjänster som är utformade för att driva engagemang, registrering och stärka skolans varumärke.

SchoolAdvice kontra OurKids, liknande men olika.

Som en kanadensisk baserad leverantör av utbildningskonsulttjänster, SchoolAdvice är ledande inom antagningsrådgivning, internationell studentrekrytering och utbildningstjänster. Med kontor i mer än tio länder är vi unika i vår förmåga att nå och hjälpa familjer som söker bäst lämpade privata och fristående skolor i en global miljö. Vår publik är en idealisk match för just den publik som Dag och internatskolor behöver nå.

Som en promotor för privata och oberoende skolor är den etablerade och erkända ledaren i Kanada Our Kids Media, en respekterad källa för familjer som söker information om skolor, läger och pensionstjänster. Ourkids erbjuder skolor exponering via tryckta medier och årliga skolutställningar där framtida familjer kan träffa många privata skolor på en enda dag. Våra Kids Media hävdar att de får 150,000 XNUMX besökare till deras sida varje månad. Vi inser att många framstående oberoende och privata skolor har listor med OurKids.net och förväntar oss att de kommer att fortsätta att göra det. Som en engångsadministratör på en privat skola med ansvar för reklam och marknadsföring vet jag att det är svårt att utesluta sin skola från en tjänst eller ett medium som används av många. FOMO (Fear of Missing out) eller oro för att din skola inte syns tillsammans med de andra skolorna som är listade.  

At SchoolAdvice vi gör det enkelt och kostnadseffektivt att inkludera din skola. Välj en GRATIS grundläggande profillista eller en Prime Profile Lista för $500.00 per år. Extrafunktionerna, förmånerna och fördelarna med en Prime-profil är extraordinära. Om du vill öka engagemanget med din skola, ta en titt på några av funktionerna listade i tabellen nedan.     

SchoolAdvice tar emot 20,000 2019 besökare varje månad och räknar med att fördubbla det antalet under loppet av XNUMX.  SchoolAdvice tillhandahåller inte tryckta media eller skolexponeringsalternativ till skolor. SchoolAdvice är helt inriktat på förskoleutbildning och bemannas av kvalificerade och erfarna lärare, bekanta med utbildningsprogram och erbjudanden i Kanada och USA. Våra besökare kan få kontakt med utbildningskonsulter i realtid via livechatt. Detta leder alltid till höga konverteringar. Under en livechattsession eller gratis 30 minuters videokonferens a SchoolAdvice konsulter kommer ofta att föreslå specifika skolor till familjekunder.

En del av vårt uppdrag är att ge så mycket information som möjligt till familjer som söker information om skolor, SchoolAdvice ger ut många grundskoleprofiler kostnadsfritt. Och även om vi erbjuder skolor en betald Prime-profil med funktioner som sträcker sig utöver de som erbjuds av våra konkurrenter, gör vi det till en kostnad som ligger långt under konkurrenternas.

Skoltjänster

"Vår publik är din publik" Ta reda på mer om våra GRATIS och BETALDA tjänster för skolor.

[tabell id = 6 /]

SchoolAdvice Prime Services

0 Kommentarer

Skicka in en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

[et_bloom_inline optin_id="optin_2″]

Copyright © 2019 SchoolAdvice Inc. Drivs av Sparrow Digital Inc.